Billig hundmat

Billig och prisvärd hundmat med naturliga ingredienser

natures protection torrfoder

arkenzoo info om inlägg

Utbudet av billig hundmat är stort om du kollar på nätet. Det bästa av allt är att du inte behöver höfta på kvaliteten. Trots att vi hundägare gärna vill komma billigt undan med hundens mat är det ju viktigt att de mår bra av maten vi ger våra hundar.

De allra billigaste hundmaten som man hittar på vanliga mataffärer saknar de viktiga fettsyrorna DHA och EPA. Dessa syror påverkar bland annat hjärnans utveckling och inlärningsförmågan, men kan även ha betydelse för hundens hud och päls. Vi skulle inte chansa och köpa den allra billigaste hundmaten från en mataffär.

Däremot, att köpa den billigaste hundmaten från en hundmatsbutik är något helt annat. Stora djurbutiker har inköpare som är kunniga på hundar och vet vilken mat de mår bra av. Då kan man känna sig trygg som kund och hundägare att det är bra hundmat till hunden, trots det låga priset.

Våra favoritmärken bland billigt hundfoder:

  1. Pure Natural – Detta är ett varumärke som VetZoo själva tagit fram och ligger väldigt bra i pris. Pure Natural har torrfoder för små hundar, stora hundar, äldre hundar och hundar med känslig mage. Fodersäckarna kommer i olika storlekar och priserna ligger från 169 kr. Du hittar Pure Natural torrfoder här.
  2. Nature’s protection – Ett riktigt kvalitetsfoder som har så naturliga ingredienser det bara går till hunden. Rätt blandning mellan Omega 6 och Omega 3, inga konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel. Likvärdig med Pure Natural, skulle vi säga, både vad gäller utbud och pris. Du hittar hela utbudet av Nature’s protection här.

Många torrfodertillverkade fokuserar allt mer på att det ska vara så naturliga ingredienser som möjligt till hunden. Hundmat och annan mat vi ger våra hundar påverkar både kroppen och psyket varför även hundar bör undvika tillsatser och sånt som inte är naturlig föda. Köp billig men bra hundmat och få en frisk och glad hund.